La multi ani tuturor femeilor!

8 Martie semnifica in primul rand “Sarbatoarea Mamei”, dar este de asemenea si sarbatoarea tuturor femeilor. Asa ca deopotriva femei si barbati trebuie mai intai sa ne cinstim Mama. Si putem face acest lucru in foarte multe feluri, dar cel mai important, credem, este a-i spune ca o iubim.

read more

Martisoare pentru doamne si domnisoare

Primavara este vremea reinnoirii, a renasterii si a unui nou inceput. Iarna ne-a parasit, soarele ne zambeste si incepe sa ne incalzeasca. Copacii infloresc, iar o plimbare prin parc este o simfonie de culori. Iar Craft and Bijoux va asteapta aici cu o paleta coloristica aproape la fel de larga si de frumoasa ca cea a primaverii.

read more

Bijuterii noi de Ziua Indragostitilor

Este minunat sa fii intr-un cuplu si sa te bucuri de Sarbatoarea Indragostitilor. Dar Valentine’s Day poate fi sarbatorita si de catre femeile care nu au momentan un partener. De ce nu? Ce-ar fi sa ne rasfatam singure cu o zi la spa, o floare sau o bijuterie?

read more

Impreuna cu Mos Craciun v-am pregatit o multime de cadouri

Cum iarna si-a pus cojocul ei favorit si potrivit, si din marinimia ei a acoperit tot orasul, iar Craciunul si Anul Nou se apropie cu pasi repezi, va oferim diverse variante de bijuterii special concepute pentru voi si pentru acest sezon.

read more